Artboard Created with Sketch.

Verschillende soorten Kofferbakbeschermers

Looking for the right Car boot protector for your car? 

  • A car boot mat made of rubber protects the floor of your car and has anti-slip.
  • A car boot mat made of fabric protects the floor of your car and has anti-slip but isn’t practical when transporting filthy items. 
  • A car boot protector made of fabric protects the entire boot, including the sides, but often doesn’t have an anti-slip bottom and they are difficult to clean. 
  • A plastic bin in your car boot protects the floor and edges but often doesn’t include an anti-slip bottom. 

Wat zijn de verschillen?

Waarschijnlijk heb je nooit nagedacht over het feit dat er verschillende soorten kofferbakbeschermers zijn. Toch hebben de drie soorten kofferbakbescherming die ik in dit artikel ga behandelen elk hun voor- en nadelen en zijn ze wel degelijk verschillend.

  • Een kofferbakmat van rubber beschermt de vloer van je auto en is antislip.
  • Een kofferbakmat van tapijt beschermt de vloer van je auto, is antislip maar is niet praktisch voor het vervoeren van vervuilde goederen.
  • Een kofferbakhoes van stof beschermt ook de zijkanten van je kofferbak maar is vaak niet antislip en moeilijk schoon te maken.
  • Een bak van plastic in je kofferbak beschermt de vloer en de randen maar is vaak niet antislip en niet pasvorm.

Excellent rating!

"Clear site. Quick service. And good car mats. Fit is absolutely great."

9 / 10

Kofferbakbeschermer van rubber

De één kiest specifiek voor een pasvorm kofferbakmat, de ander gaat voor een universele kofferbakbeschermer en weer een ander kiest voor een zogenaamde bak van plastic in de kofferbak.

Welke soort kofferbakbescherming je ook in gedachten had, onze kofferbakbescherming van rubber komt in de meeste gevallen als meest praktisch uit de bus. Dit heeft te maken met de stevigheid van de mat en het feit dat hij precies op maat gemaakt is voor jouw auto.

Vooral onder hondenbezitters is deze vorm van kofferbakbescherming bijzonder populair. Op de pagina ‘Kofferbakbescherming voor een hond’ lees je precies waarom.

Naast dat onze kofferbakmatten ideaal zijn voor hondenbezitters zijn ze ook ideaal voor mensen die hun kofferbakmat regelmatig gebruiken. Dus wat je ook vervoert, met een kofferbakmat hoef je je niet druk te maken over de originele bekleding van je auto.

Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt uit de beste materialen en kunnen tegen een stootje. Je kunt er zonder problemen zware dingen op vervoeren en bij vervuiling is de mat eenvoudig te reinigen met een natte doek of zelfs een hogedrukspuit.

Kofferbakbeschermer van tapijt

Naast kofferbakmatten van rubber verkopen wij ook kofferbakmatten van tapijt. Onze kofferbakmatten van tapijt zijn net zoals de rubberen matten antislip en erg stevig.

Kofferbakbescherming op maat

De meeste soorten kofferbakbescherming, of je het nou hebt over een mat, een doek, of een bak, zijn vaak niet op maat gemaakt maar universeel.

Onze kofferbakmatten van rubber en tapijt zijn precies op maat gemaakt voor jouw auto. Je hoeft je dus niet druk te maken over de pasvorm.

Bestel direct een kofferbakmat op maat >>

Close

Need help?

Service & contact Please contact our customer service

Do you have a question? Find your answer quickly and easily on our info@justcarpets.eu