Artboard Created with Sketch.

Car boot protection VW Golf

Looking for the best car boot protection for you VW golf. In this article we show you the best protection for different types of VW Golf.

 

 

Car boot protection VW Golf 7

Op zoek naar kofferbakbescherming voor je VW Golf 7? Wij hebben het voor je. De VW Golf 7 is de 7e in de rij van één van de meeste betrouwbare vierwielers ter wereld. De Volkswagen Golf wordt al verkocht sinds 1974 en gaat dus al generaties lang mee. Iedereen kent wel iemand die in een Golf rijdt. Zo’n trouwe diender verdient optimale bescherming onder alle omstandigheden. 

De VW Golf is mede dankzij haar stoere lijnen en fraaie interieur telkens weer populair. Helaas is er, zoals bij de meeste auto’s, weinig aandacht besteed aan de automatten en wordt er helemaal geen kofferbakbescherming geleverd vanuit VW. Wij van Justcarpets.nl produceren daarom kofferbakmatten met een exacte pasvorm voor jouw Golf 7. 

Naast de VW Golf produceren wij voor nog veel meer types auto kofferbakmatten. Al onze kofferbakmatten worden ingemeten bij de dealer. Wij hebben dus altijd exacte maten. 

Excellent rating!

"Clear site. Quick service. And good car mats. Fit is absolutely great."

9 / 10

Rubber Car Boot Mat

Naast verschillende soorten automatten voor VW verkopen wij onder andere rubberen kofferbakmatten die helemaal op maat zijn gemaakt voor de Golf 7 (Ook Golf 7 Variant). Onze kofferbakmatten zijn gemaakt van duurzaam rubber, hebben een opstaande rand en zijn zeer antislip vanwege het profiel in de mat.

 

Carpeted Car Boot Mat

Naast de kofferbakmatten van rubber verkopen wij kofferbakmatten van tapijt. Onze kofferbakmatten zijn gemaakt van het meest duurzame tapijt. Het tapijt is geschikt voor zwaar gebruik, dat wil zeggen dat het een lange levensduur heeft. Je hoeft je de eerste jaren dus geen zorgen te maken over slijtage. 

Bestel hier meteen een kofferbakmat voor je Golf 7 >>

Close

Need help?

Service & contact Please contact our customer service

Do you have a question? Find your answer quickly and easily on our info@justcarpets.eu